Šiaurės šalių literatūros skaitymai

  • Paskelbė : Lina Kazakaitienė
  • Paskelbta: 2022-11-19
  • Kategorija: Renginiai

Pirmosioms snaigėms ore besisukant, penktadienio rytą sutikome su Šiaurės šalių literatūros skaitymui nusiteikusiais penktokais ir jų auklėtojomis.

Aptarėme Šiaurės šalis ir jų gamtos, meno, dizaino, skonio, literatūros bei lokių reikalus O dar! Skanavome stebuklingo skonio tikriausius švediškus sausainius ir šildėmės arbata ir neabejotinai spalvingomis, linksmomis diskusijomis!

AČIŪ mokytojoms, skyrusioms brangaus savo pamokų laiko ir teikusioms ne tik technines galimybes, bet ir skleidusioms savo dėmesį, bei šilumą ir AČIŪ smagiesiems penktokams, gardžiai skanavusiems kvapnius gardėsius, bet ir spalvinusiems mūsų susitikimą įdomiomis mintimis apie susitikimą su Lo-kiu :)) Kas žino, gal nutiks kada, kam nors tok susitikimas! Jau visi turėsime žinių, kaip taikiai nusiteikti ir surasti draugystę! ..ko gero ne tik su lokiu, bet ir su draugu rasti taikų, šviesų kelią DRAUGE BŪTI.

P.S. gimnazijos bibliotekoje turime atrinktų įdomių Šiaurės šalių autorių knygų mažiems ir dideliems. Kviečiame užsukti ir išsirinkti patinkančią!

Bibliotekininkės Monika ir Kristina

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos