Sveikatos karalystė

  • Paskelbė : Lina Kazakaitienė
  • Paskelbta: 2021-11-28
  • Kategorija: Sveika mokykla

Lapkričio 25, 26 dienomis vyko projekto „Valgyk sveikai – judėk linksmai“ baigiamieji renginiai, kuriuos vykdė Lina Kazakaitienė ir Aušra Džiugelytė.

2 ir 4 klasių mokiniai dalyvavo integruotose sveikos gyvensenos, technologijų, anglų kalbos pamokose.

Užsiėmimų pradžioje sveikatos priežiūros specialistė Aušra pristatė sveikos picos produktus, iš kurių mažieji mokinukai gamino sau patiekalą.

Kol pica kepė, vaikai dalyvavo viktorinoje „Sveikatos karalystė“. Kartu su robotuku RoBy jie keliavo į teisingo atsakymo langelį. Reikėjo ne tik teisingai užprogramuoti robotukui kelią, bet ir prisiminti, kaip vienas ar kitas žodis skamba angliškai.

Pabaigoje pasidžiaugėme komandomis, kurios dirbo darniai ir greičiausiai surinko visus teisingus atsakymus. Taip pat kartu draugiškai skanavome sveiką picą.

Pirmokai dvi savaites mokėsi sveikos mitybos paslapčių pildydami užduočių knygelę ir lapkričio 26 dieną jie jau buvo pasirengę atlikti užduotis.

Ir vėl į pagalbą atskubėjo robotukas RoBy. Vaikai nesunkiai užprogramuodavo kelią iki langelio su sveiku maistu, vitaminais, ...

Taip linksmai vaikai įtvirtino savo žinias apie sveiką mitybą.

Sveikatos specialistė Aušra pagyrė mokinukus už puikų darbą.

Šios naudingos edukacijos vaikams galėjo vykti, nes dalyvavome Panevėžio r. visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos projekte.

Neformaliojo švietimo organizatorė Lina Kazakaitienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos